Starburst festival hos Leo Vegas

by Christoffer Cederholm on 08 March 2016

Idag så startar Leo Vegas en Starburst festival. Leo Vegas älskar Starburst som är ett av de mest spelade spelen. Därför arrangerar man kampanjen ”Starburst Festival” som varar fram till den 3 april 2016.

Precis som vanligt när Leo Vegas har kampanjer så finns det tre olika delkampanjer. Här nedan så hittar du alla detaljer om dessa.

Poängtävlingar varje vecka
Starburst FestivalVarje vecka mellan fredag och torsdag fram till den 24 mars så kan du tävla om free spins, kontanter och prylar. Du tjänar poäng genom att spela på Starburst och varje hundralapp som du omsätter ger dig ett poäng. Sen kan du se hur du ligger till på resultattavlan.

Dagliga gratissnurr
Om du gillar gratissnurr så finns det även något för dig. Om du gör en insättning på minst 100 kr och spelar för 100 kr under kampanjperioden så är du garanterad att få 3 free spins på Starburst varje dag under resten av kampanjen. Du tjänar på att göra den insättning så tidigt som möjligt under kampanjen.

Prisdragning
Leo Vegas har även lovat att dela ut en miljon kronor i kontanter. Denna miljon kommer att delas upp i 300 olika vinster som kommer att lottas ut i en dragning som sker den 4 april. Förstapriset kommer att gå till en vinnare som får hela 250 000 kronor i kontanter. Även här behöver du spela i Starburst för att tjäna lotter till dragningen. Varje 100 kronor ger dig en lott till dragningen.

Det går att kombinera dessa kampanjer för maximal effekt. Gillar du Starburst så kan det absolut vara värt att titta närmare på denna kampanj. Ni som inte har ett konto hos Leo Vegas kan först skaffa ett sådant och då även få 20 fria snurr utan insättningskrav.

Senaste nytt

Starburst festival hos Leo Vegas

Starburst festival hos Leo Vegas

by Christoffer Cederholm on

Idag så startar Leo Vegas en Starburst festival. Leo Vegas älskar Starburst som är ett av de mest spelade spelen. Därför arrangerar man kampanjen ”Starburst Festival” som varar fram till den 3 april 2016. Precis som vanligt när Leo Vegas har kampanjer så finns det tre olika delkampanjer. Här nedan så hittar du alla detaljer […]

Rekordjackpott i Powerball lotteriet

Rekordjackpott i Powerball lotteriet

by Christoffer Cederholm on 18 January, 2016
Quickspin lanserar sin nya spelautomat Second Strike

Quickspin lanserar sin nya spelautomat Second Strike

by Christoffer Cederholm on 02 January, 2016
RATING: 6.0/10 (4 votes cast)
Starburst festival hos Leo Vegas, 6.0 out of 10 (based on 4 ratings)
Please wait...